Agenda
 

Koningsnacht 2017

 

MONKEY CLAN

Aanvang 21.30 uur
Info: Facebook.com/monkeyclanmusic

Koningsdag: info: www.lichtenvoorde-oranje.nl


Zondag 16 april 2017 - Eerste Paasdag

 

THE ROLLING BEATMACHINE

Aanvang 21.00 uur 
Info: rollingbeatmachine.com
 
 


Zondag 1 januari 2017


Rafter


Rafter is een van de allerleukste cafebands die Nederland rijk is. 3 heren die door de jaren heen zo op elkaar ingespeeld zijn dat hun optredens een doorlopende trein van de beste pop soul en danceclassics van de afgelopen 50 jaar is. En ondanks het feit dat dit een trio is klinkt het als een hele band.
Rafter wordt aangevoerd door zanger gitarist Rafael Hekker die met zijn prachtige soulstem de nummers de juiste feel mee weet te geven. Zijn gitaarspel is evenzeer virtuoos als dienend.
Een virtuoze bassist en een strakke wervelende drummer completeren de heerlijk feestband.
Kortom een avond lekker meezingen en swingen op de beste pop  funk en dance classics van de afgelopen 50 jaar.

Aanvang 21.00 uur


Zondag 11 december 2016

 

THE HILLBILLY MOONSHINERS


The Hillbilly Moonshiners zijn een hedendaagse bluegrassband uit het zuiden van Nederland en spelen je favoriete songs van toen en nu. That's right, folks! The Hillbilly Moonshiners dompelen jouw dierbaarste hitjes onder in smerig Louisiaans moeraswater. Yee-haw! Deze vijf vettige, ongemanierde Zuiderlingen (of Rednecks, wat je wil) houden wel van een feestje, op z'n rednecks. Herbeleef klassiekers van artiesten als George Baker en Bon Jovi of ga uit je dak op hedendaagse Top 40‐hits van Katy Perry, Miley Cyrus, Beyoncé, Pharrel en anderen. Dus, sla die zelf gebrouwen, vitaminerijke moonshine achterover en schud die billen als in de Summer of '69!

Aanvang 17.30 uur

www.thehillbillymoonshiners.com
 


Zaterdag 29 oktober 2016

 

Keifestival


Keifestival bij Café de Zaak:

21.30 uur 

Life's Electric


23.30 uur

Boo Boo Davis (USA)Boo Boo Davis

Vanaf 01.00 uur

DE ZAAK DRAAIT DOORRRR!!!


Meer info www.keifestival.nl

 


Kermis 2015

 

De Zaak op Straat


Bekijk meer op www.dezaakopstraat.nl


Zondag 29 mei 2016

 

Living Room Heroes


De vier enthousiaste heren van de Living Room Heroes komen zondag 29 mei naar Lichtenvoorde.
De band de Living Room Heroes is ontstaan dankzij Henri Zoetbrood en Marc van Hout. Zanger en akoestisch gitarist Henri speelde met Marc op de elektrische gitaar en als achtergrondzanger in vele kleine zalen en kroegen. Daar kwam het tweetal tot de ontdekking dat er iets ontbrak aan de band. Toen bassist Rodrigo Davids en drummer Bjorn van den Boom zich aansloten bij de Living Room Heroes werd het missende gedeelte opgevuld.
De muziek van het viertal kenmerkt zich door lekkere muziek vol met blues, Americana en invloeden van jazz en soul. De mooie singer-songwriter sound van Henri en de bluesy stijl van de muzikanten geeft het optreden een heerlijke bite met een goede nasmaak.

Aanvang 18.00 uur

www.livingroomheroes.nl
 


Koningsdag 2016


Koningsnacht: 21.30 uur:

Twitch (rockcovers)


Koningsdag: 15.30 uur

Terms and Conditions
Satisfexy


www.lichtenvoorde-oranje.nl

MAXIMA TOURRIT GEANNULEERD I.V.M.
SLECHTE WEERSOMSTANDIHEDEN

 


Zaterdag 16 April 

 

THE BOTTLENECK ROCKERS


THE BOTTLENECK ROCKERS zijn overal een welkome verschijning en treden voornamelijk op in kroegen/feesttenten/motortreffens/festivals maar ook op [besloten] privéfeesten zijn ze te vinden. Vanwege hun grote verscheidenheid in repertoire zijn ze daarom eigenlijk geschikt voor iedere gelegenheid voor jong en oud. Hun muziek varieert vanaf de jaren 60 tot de muziek van nu en alles uiteraard in een akoestisch jasje waaraan een eigen draai is gegeven om het live energiek en humorvol te kunnen brengen. Een kleine greep uit de enorme setlist: Neil Young, Guns N Roses, Kings of Leon, Prince, CCR, Fleetwood Mac, AC/DC…….ACOUSTIC TO THE BONE!!

Aanvang: 22.00 uur

Meer Info: 
www.thebottleneckrockers.nl
 


Zondag 27 maart Eerste Paasdag

 

RUBEN HOEKE’S SLOOPKOGELS


De Ruben Hoeke Band speelt naast eigen werk nummers van Hendrix, Stones, The Who, CCR, The Romantics etc.

Aanvang: 17.30 uur

Meer info:
www.rubenhoeke.nl
 
 


Webdesign: i-3 Reclamebureau