Agenda
 

Kermis 2018


De Zaak op Straat


Bekijk meer op De Zaak op Straat


Keifestival 2018

Zaterdag 27 oktober


Aanvang 20.00 uur


Blue Monday
Raw Medicine


Concertainer (tegenover het café):

Uppy
R.e.M.


www.keifestival.nl


Zondag 18 maart 2018


THE MARSHALLS


Aanvang 17.30 uur

Info: Ze draaien al ruim tien jaar mee in het circuit. Van de kleinste kroeg tot illustere zalen als 013 in Tilburg,  voorprogramma’s van bands als Normaal en festivals als de Zwarte Cross. Het motto van de classicrockband The Marshalls: de nummers spelen waarmee de bandleden opgroeiden. De nummers die ze als puistige pubers met hun tennisrackets vol overgave voor de spiegel playbackten, worden nu live het publiek in geslingerd.
The Marshalls heeft vooral nummers uit de jaren zeventig op het repertoire. Klassiekers die iedereen kan meezingen van onder meer Status Quo, Led Zeppelin, Queen, Golden Earring. Met uitstapjes naar de jaren tachtig en negentig met onder meer Metallica en Van Halen. En uiteraard veel AC/DC, waarmee The Marshalls tot ver buiten de provinciegrenzen furore maakt.

www.the-marshalls.nl


Zondag Eerste Paasdag 1 april 2018


SPINROCK


Aanvang: 21.00 UUR

www.spinrock.band


26 April KONINGSNACHT

 

SKINNY TOM


Aanvang 22.00 uur

Hoewel de bandnaam zou vermoeden dat het een cynische verwijzing betreft naar onze bassist Tom Peters, die ondanks vele diëten waarbij hij enkel vloeibare koolhydraten nuttigt niet in staat is gebleken enig gewichtsverlies te realiseren, ligt het natuurlijk niet in onze aard om de spot te drijven met iemands handicap. Het zou niet gepast zijn om zoveel nadruk te leggen op het massieve, omvangrijke en corpulente postuur van deze altijd gezellige en bovenal getalenteerde bassist die toevallig een maatje meer heeft. Nee, de bandnaam verwijst natuurlijk naar de in 1976 aan heroïne overleden gitarist Tommy Bolin. Een vergeten talent die onder meer na Blackmore in 1975 bij Deep Purple speelde.

En zo is de link naar Skinny Tom ook snel gelegd: een vette blues - rock formatie die muziek speelt van de grootheden van weleer. Niet alleen Deep Purple, maar ook legendes als Hendrix, Stevie Ray Vaughan en Gary Moore worden afgewisseld met stukken van Robben Ford, Cosmosquad en Sjako. Een mix van deze verschillende interpretaties van blues en rock garanderen een muziekervaring die nooit verveelt en de meest kritische luisteraar zal aanspreken. Een optreden van Skinny Tom is dan ook een ware beleving voor echte muziekliefhebbers!

Bandleden: Chris Hordijk, Tom Peters, Richard Nijboer en Yorick Wentink


Maandag 1 januari 2018


MC CALLAHAN CLEARWATER RIVIVAL

CCR-TRIBUTE

Aanvang: 21.00 uur

>>> facebook >>>
 


Kermis 2017


De Zaak op Straat


Bekijk meer op De Zaak op Straat


Koningsnacht 2017

 

MONKEY CLAN

Aanvang 21.30 uur
Info: Facebook.com/monkeyclanmusic

Koningsdag: info: www.lichtenvoorde-oranje.nl


Zondag 16 april 2017 - Eerste Paasdag

 

THE ROLLING BEATMACHINE

Aanvang 21.00 uur 
Info: rollingbeatmachine.com
 
 


Zondag 1 januari 2017


Rafter


Rafter is een van de allerleukste cafebands die Nederland rijk is. 3 heren die door de jaren heen zo op elkaar ingespeeld zijn dat hun optredens een doorlopende trein van de beste pop soul en danceclassics van de afgelopen 50 jaar is. En ondanks het feit dat dit een trio is klinkt het als een hele band.
Rafter wordt aangevoerd door zanger gitarist Rafael Hekker die met zijn prachtige soulstem de nummers de juiste feel mee weet te geven. Zijn gitaarspel is evenzeer virtuoos als dienend.
Een virtuoze bassist en een strakke wervelende drummer completeren de heerlijk feestband.
Kortom een avond lekker meezingen en swingen op de beste pop  funk en dance classics van de afgelopen 50 jaar.

Aanvang 21.00 uur


Webdesign: i-3 Reclamebureau